top of page

Raadpleeg een ergonoom

Best Move helpt lichamelijke klachten van u en uw medewerkers binnen uw organisatie te voorkomen. Dit doen wij door advies en trainingen te geven. Belangrijke aandachtsgebieden hierbij zijn het ergonomisch instellen en inrichten van werkplekken, bevordering van gezond houdings- en bewegingsgedrag en het bewust maken van het belang van de eigen fitheid van uw medewerkers. Uiteraard adviseren we ook in hoe u dit op peil kunt houden.

Best Move is oplossingsgericht, praktisch en to-the-point. We werken voor bedrijven in verschillende branches, waaronder het onderwijs, overheidsinstanties, de bouw en zakelijke dienstverlening.

Dit is ergonoom Gerry Föllings

Uw adviseur is drs. Gerry Föllings, geboren in 1959. Na vijftien jaar gewerkt te hebben als fysiotherapeut, sportfysiotherapeut en manueel therapeut, heeft Gerry bewegingswetenschappen gestudeerd met als afstudeerrichting ergonomie. Sinds 2001 is hij actief als ergonoom/bewegingswetenschapper en fysiotherapeut en levert hij adviesdiensten voor een groot aantal bedrijven. Kenmerken van de dienstverlening van Best Move zijn: praktisch, betrokken en resultaatgericht. Hij gaat fluitend naar zijn werk want hij vindt het contact met mensen erg leuk. Zijn huidige werk is een combinatie van theorie en praktijk: veel beta-elementen, met daarbij veel contact met verschillende soorten mensen. Uitvinden waar het probleem vandaan komt, een probleemanalyse maken en het uitvoeren in de praktijk vindt hij een uitdaging.

ger.jpg
bottom of page